De vereniging OVA | OVA dansen

De vereniging OVA

Al meer dan 40 jaar verzorgt dansclub OVA meestal elke zaterdagavond een stijldansavond voor paren en alleenstaanden. Dansclub OVA begon meer dan 40 jaar geleden aan het Keizersdijkje in Goes. Ging door in de Balletschool in Goes-Noord, was vele jaren bekend in Wilhelminadorp en draait nu al sinds 2008 in 's-Gravenpolder in dorpshuis "Ons Dorpsleven" Poelvoordestraat 3.
Het lidmaatschap van OVA kost € 35,00 per jaar aan vaste contributie, met entree van € 1,00 aan de zaal (eenmalig en bedrag van € 10,00 inschrijfgeld). Ter vergelijking, een dansliefhebber die geen lid is, betaald € 5,00 entree per dansavond. Naast verminderd entree geld krijgt een lid medezeggenschap bij de ledenvergadering aan het eind van het jaar.

Het lidmaatschap geschiedt volgens de regelgeving van de vereniging die opgenomen is in de statuten van de vereniging. Wilt u niet vastzitten aan de regelgeving van de vereniging, maar draagt u OVA wel een warm hart toe, kan u ook donateur worden voor een door u te bepalen vast bedrag per jaar.

Betaling van de contributie en donateursgeld kan plaatsvinden op rekening NL72RABO 0320577066 t.n.v. OVA te Goes.

Aanmelden als lid of donateur, kan door het invullen van onderstaand bericht of door een formulier in te vullen op de dansavond zelf. Voor meer informatie kan u terecht bij de secretaresse mevr. A. Dees op het e-mailadres van de vereniging of bij een ontmoeting op de dansavond zelf.


DSCF0726


De entree voor gasten is € 5,00 en voor leden € 1,00. De zaal is open vanaf 19:30. De aanvang is 20:00. De dansavond duurt to 0:00.

Kenmerkend voor een dansavond van dansclub OVA is 3x "changé" (Sneeuwbal foxtrot of in het Vlaams: vermenigvuldigingsdans), zodat iedereen op de dansvloer komt. Eén van de leden opent de dansavond met een foxtrot changé. Na het eerste rondje bingo (begint 21:30) opent de winnaar weer met een foxtrot changé. Ook na het tweede rondje bingo (rond 22:30). De bingo wordt verzorgd door Mevr. Dekker.


's-Gravenpolder is goed bereikbaar in Zeeland en vanuit Noord-Brabant via de A58. Het ligt op 25 minuten rijden vanaf Hoogerheide, 34 minuten rijden vanaf Roosendaal of 50 minuten vanaf Breda. Tegenover het dorpshuis kunt u ruim gratis parkeren. Een oplaad station voor elektrische auto’s is aanwezig.